Contacteer ons

Contact Persoon : Nicholas Ye

Telefoonnummer : 18673307102

WhatsApp : +8618673307102

Free call

Van de Motorfietsbougies van pakkingsseat de Vernikkelde Elektrode voor HONDA 90CC 70CC

Min. bestelaantal : 10000 PCs Prijs : by discussed
Verpakking Details : 1. Neutrale verpakking 2.4pcs/box 3. Als vereiste klant Levertijd : 25 werkdagen
Betalingscondities : D/A, D/P, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram Levering vermogen : 100000 Stuk/Stukken per Maand
Plaats van herkomst: CHINA Merknaam: TAKUMI
Certificering: ISO9001:2000 in 1996 Dec / ISO/TS 16949:2002 in 2004 Modelnummer: U22FS-U NGK C7HSA C7HA Z8YC IUF22

Gedetailleerde informatie

Draad: M10*1 Bereik: 12.7mm
Hexuitdraai: 16mm Vervanging: U22FS-U NGK C7HSA C7HA Z8YC IUF22
Materiaal: Ceramisch, Koper, Legering, Iridium De auto maakt: Motorfiets en Auto
Hoog licht:

motorbougies

,

motorcraft bougies

Productomschrijving

VOOR DE KAARS U22FS-U NGK C7HSA C7HA Z8YC IUF22 VAN PAKISTAN INDIA VOOR HONDA 90CC 70CC SUZUKI YAMAHA HOMELITE KAAZ

 

 

PUNT: Bougie
Artikelnummer: C7HS

 


Specifacation:

 

Diameter 10mm
Bereik 12.7mm
Hexuitdraai 16mm
Weerstand JA
Elektrode Gap 0.6mm
Verbindingstype Pakking Seat
Centrumelektrode Koper met vernikkeld
Uiteindeconfiguratie Kies uit

 

Dwarsvervanging

  NGK

 

DENSO

 

BOSCH KAMPIOEN
  C7HSA U22fs-u U4BC

Z10YC

 

 

 

Bougieinleiding:

1. de multi-geribbelde isolatie elimineert flashover

2. Bougieisolatie van zuivere alumina van 95% wordt gemaakt die

3. sterke weerstand tegen hitte en schok

4. buitengewone isolatie

5. knappe verschijning

6. verhindert de bougie vernikkelde huisvesting oxydatie en corrosie

7. bougiehitte het plooien het proces verzekert absolute luchtdichte pasvorm

8. de elektrode van de koperkern verhindert oxydatie en corrosie

9. het binnen verzegelen met geleidingsvermogenglas verzekert een het fijne geleidingsvermogen en verzegelen

10. De nieuwe ceramische isolatie verstrekt betere insulation.heat-dissipatie, weerstand tegen hitteschok en mechanische mislukking.

 

 

Eigenschap:

 

1, 95%-Alumina Isolatie

De uitstekende isolatie kan 20000 weerstaan--30000V hoge votage, om de goede vonk te verzekeren.

Uitstekend warmtegeleidingsvermogen, om over--brandt te verhinderen

De sterke weerstand van de hitteschok, weerstaat herhaalde temperatuurverandering van normaal in 2500°

Hoge mechanische sterkte, om 50kg/cubic-centimeter van de uitbarsting van de druk te weerstaan

 

2, de Elektrode van de Koperkern

Hoge hittebestendig

Hoge corrosiebestendig

Hoge hardheid

Oude duurzaamheid

 

3, Nikkel met een laag bedekte matel shell

Hoge corrosiebestendig

Ontbind langzaam, levende langer

Elegante verschijning

 

 

Hoe te om Uw Bougies te lezen

 

Is uw motor lopen te mager? Te rijk? Is er een kwestie met oliecontrole of ontstekingstiming? Of is alles enkel fijn met uw motor? Als de mechanische versie van de Magische 8-bal, kunnen uw bougies de antwoorden voor u hebben. De truc leert hoe te om uw bougies te lezen.

 

Met hulp van de bougiedeskundigen bij voorbij eerst Auto, zullen wij u onderwijzen hoe te om minder belangrijke stemmende kwesties te diagnostiseren of afmet specialisatie studeren potentieel motorproblemen door uw bougies te onderzoeken. Controleer de beelden hieronder, hoffelijkheid van Bougies, en word klaar om wat lichte lezing te doen u de volgende keer uw bougies trekt.

 

Normaal

Verschijning: Lichte tan/grijze of een bruinachtige kleur, samen met zeer weinig elektrodenerosie, wijzen op optimale verrichtingsvoorwaarden, met inbegrip van een gezonde motor en een correcte waaier van de bougiehitte.

 

Stortingen

Verschijning & Symptomen: Het elektrode-centrum en grond-is omvat in een askleurige deklaag. Als resultaat van dit het maskeren van de elektroden, kan uw motor een weigering ervaren. Deze opeenhoping van verbrandingsstortingen kan uiteindelijk (maar) de ruimte tussen de twee elektroden niet gewoonlijk invullen.

 

Mogelijke Oorzaken: Olielekken, slechte brandstofkwaliteit.

 

Het natte - en - droge Bevuilen

Verschijning & Symptomen: Het droge bevuilen (bovenkant) verschijnt zoals roetige, zwarte opeenhoping. Het natte bevuilen (bodem) heeft een natte, soms olieachtige verschijning. Beide voorwaarden kunnen tot slechte aanvang en het misfiring leiden.

 

Mogelijke Oorzaken: Afhankelijk van of de bougie in olie of brandstof met een laag bedekt is, het natte kan bevuilen van een gecompromitteerde hoofdpakking, slechte controle van de ring van de de oliecontrole van uw zuigers symptomatisch zijn, valvetrain problemen, of een uiterst rijke voorwaarde. Het droge bevuilen, of de koolstof die, wordt vaak veroorzaakt door een overdreven rijke voorwaarde bevuilen, en het probleem kan met uw (belemmerd) luchtzuiveringstoestel of carburator liggen. Andere mogelijke oorzaken zouden lage compressie, vacuümlek, overdreven achtergebleven timing, of de ongepaste waaier van de bougiehitte kunnen zijn.

 

Lood het Bevuilen

Verschijning & Symptomen: Lood het bevuilen kan slechts in toepassingen voorkomen die leaded benzine, zoals het rennen van motoren gebruiken. Lood het bevuilen verschijnt over het algemeen als geelachtig bruine stortingen op de de isolatieneus van de bougie. Lood het bevuilen kan uw motor aan weigering slechts bij hoog-t/min en onder harde versnelling veroorzaken.

 

Mogelijke Oorzaken: Deze voorwaarde komt algemeen voor wanneer de benzine teveel lood bevat; nochtans, omdat de bougies vaak in het rennen toepassingen worden veranderd, lood is bevuilen minder gemeenschappelijk geworden.

 

Breuk

Verschijning & Symptomen: De isolatie rond de centrumelektrode kan worden gebroken (zie links) of de grondelektrode kan worden gebogen. Opnieuw, zult u waarschijnlijk weigering en wat machtsverlies in deze omstandigheden ervaren.

 

Mogelijke Oorzaken: Als de isolatie gebroken is, kan het het resultaat van plotselinge thermische uitbreiding of thermische die schok zijn door extreme temperaturen of temperatuurverandering wordt veroorzaakt. De ontploffing is vaak de beklaagde en kan door een uiterst mager lucht/brandstofmengsel, drastisch geavanceerde timing, de ongepaste classificatie van het benzineoctaan worden veroorzaakt.

 

Het smelten

Verschijning & Symptomen: In dit geval, worden het centrum of de gemalen elektrode gesmolten of geschroeid, en uw motor kan wat machtsverlies ervaren.

 

Mogelijke Oorzaken: Het smelten vloeit vaak uit losse installatie voort, die de stop verhindert hitte van zijn uiteinde behoorlijk over te brengen. Maar het smelten kan op ongebruikelijke hitte of hotspots binnen de verbrandingskamer ook wijzen. Deze bovenmatige hitte is vaak het resultaat van pre-ignition, dat door een overdreven magere voorwaarde, incorrect geavanceerde injectietiming, of ongepaste (te lage) kan worden tot stand gebracht hittewaaier.

 

Looderosie

Verschijning & Symptomen: Het uiteinde van de grondelektrode kijkt afgebroken en zijn oppervlakte kan worden verdund.

 

Mogelijke Oorzaken: Een andere voorwaarde uniek aan leaded benzine, wordt deze voorwaarde veroorzaakt door loodverbindingen die chemisch met de elektroden bij hoge temperaturen reageren. Dit maakt de elektrode zwak en bros materiële (nikkellegering). Dit wordt veroorzaakt door teveel lood in uw benzine.

 

Erosie, Corrosie & Oxydatie

Verschijning & Symptomen: Een stop met een combinatie van erosie, corrosie, en oxydatie zal kuiltjes gemaakte in en ruwe elektroden hebben en kan een groene gietvorm zelfs hebben als de oxydatie zwaar is. Deze voorwaarden kunnen in verhoogd, ongepast bougiehiaat resulteren en brengen slechtere prestaties op.

 

Mogelijke Oorzaken: Typisch, na verloop van tijd voor komen deze voorwaarden aangezien het lood in de benzine met de elektrodenmaterialen reageert.

 

Het oververhitten

Verschijning & Symptomen: De isolatie zal een verglaasde witte verschijning hebben en kan kleine zwarte stortingen hebben. Er kan ook abnormale elektrodenslijtage zijn, en u zult waarschijnlijk een verlies van macht bij hoge snelheden of onder hoge motorlading opmerken.

 

Mogelijke Oorzaken: Het oververhitten kan van over--geavanceerde ontstekingstiming, slechte het koelen systeemefficiency, mager lucht/brandstofmengsel, vacuümlek, of de verkeerde (te lage) voorkomen waaier van de bougiehitte.

 

 

 

 

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

bonnie@torchgroup.cn
+8618673307102
18673307102
Nicholasye275
86-18673307102