Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Changsha Torch Auto Parts Co.,Ltd Kwaliteitscontrole

Deze wederzijdse samenwerking het laatst ongeveer 10 jaar, en moet toelaten de dienst die zij aboved gedacht is hebben verstrekt. Onze zorg goed altijd opgelost.

—— Mr.Taraghi

De producten zijn met goede kwaliteit. Ik vertrouw op hen omdat ik nooit met hen ben teleurgesteld. De latere ook zeer goede verkoop.

—— Tomas

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

1) Materiaal: Alle materialen, met inbegrip van de belangrijkste materialen en de toebehoren, moeten kwaliteitscontrole vóór gezet in de bulkproductie goedkeuren om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van productie aan de behoeften van ons bedrijf, evenals aan de milieuprincipes en aan andere behoeften van onze klanten voldoet.
2) EMBLEEMdruk: Gebaseerd op de bulkproductiematerialen, maken wij druksteekproef verwijzend naar de steekproeven van de klantenbevestiging, om de correctie van kleur, plaats vóór partijdruk te waarborgen.
3) Bulkproductie: Tijdens productie op grote schaal, tonen alle aspecten en kwaliteitsnormen geen verschil met de normen van klantensteekproeven. Als er om het even welk probleem is, zullen wij directe maatregelen treffen om de fout te verbeteren.
4) Afgewerkt productinspectie: vóór gezet in de doos, gebeëindigd allen - de producten moeten volledige inspectie goedkeuren. De gebrekkige goederen zullen in herwerkingsverwerking worden gezet tot zij aan de kwaliteitsnorm van de steekproeven van de klant voldoen.
5) Alle gekwalificeerde producten moeten in de plastic zak en de verpakking, wachten voor de agentschappen van de derdeinspectie worden gezet die de klant, zoals SGS, specificeerde om de definitieve kwaliteitscontrole te doen. Wanneer pas al deze tests, zullen wij lading en verzending schikken.

 

Certificaten
 • Changsha Torch Auto Parts Co.,Ltd

  Standaard:ISO 9001

  Aantal:12 100 21579 / 01 TMS

  Uitgiftedatum:2015-02-03

  Vervaldatum:2018-02-02

  Scope / Range:Design,Manufacture and Sales of Spark Plug ,Automotive Starter and Alternator

  Uitgegeven door:TUV SUD Management Service GmbH

 • Changsha Torch Auto Parts Co.,Ltd

  Standaard:TS16949

  Aantal:12 111 21579 / 01 TMS

  Uitgiftedatum:2015-02-03

  Vervaldatum:2018-02-02

  Scope / Range:Design,Manufacture and Sales of Spark Plug ,Automotive Starter and Alternator

  Uitgegeven door:TUV SUD Management Service GmbH

Contactgegevens
Changsha Torch Auto Parts Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Nicholas Ye

Tel.: 86-731-84830658

Fax: 86-731-84830648

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)