Contacteer ons

Contact Persoon : Nicholas Ye

Telefoonnummer : 18673307102

WhatsApp : +8618673307102

Free call

Technisch Overzicht

December 3, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Technisch Overzicht

Ontstekingskabels - wijze van functie

Wanneer moeten de vonkenflitsen het hoogspanningsvoltage (tot 25 die kV) door de bobine wordt veroorzaakt eerst via de ontstekingskabel aan de bougie „stromen“. Om ervoor te zorgen dat dit werk, deze kabels aan een aantal vereisten moet voldoen.

De hoogwaardige isolerende eigenschappen, de weerstand op hoge temperatuur (tot 200° C), de weerstand tegen trilling, temperatuur en vochtigheidsvariaties zijn de belangrijkste in de eerste plaats vereiste hoogwaardige ontstekingskabels moeten voorkomen. En dit constant, betrouwbaar, en lange termijn, die in de meest ongunstige voorwaarden werken.

laatste bedrijfsnieuws over Technisch Overzicht  0
laatste bedrijfsnieuws over Technisch Overzicht  1
laatste bedrijfsnieuws over Technisch Overzicht  2

Weerstand - niet een tegenspraak

Met alle drie Takumi-types, ontstekingskabel met koperkabel en afschaffingsstop (Fig. 1), ontstekingskabel met actieve weerstand (Fig. 2), en ontstekingskabel met reactantie (Fig. 3), zal men opmerken dat de weerstanden worden gebruikt. In principe, wordt de transmissie met beperkte verliezen met lage weerstand gewenst. Onderzoek elektrofysica aantoont dat dit geen tegenspraak is. Zoals wij het weten, veroorzaken alle elektrisch in werking gestelde eenheden min of meer sterke elektromagnetische gebieden die in de meeste gevallen geen problemen veroorzaken, maar zijn ongewenst in bepaalde omstandigheden (interferentie met radioontvangst) of veroorzaken misschien gevaar, door elektronische smog te creëren. Het ontstekingssysteem, daarom, vereist een optimum van de afschaffing van de kort-afstandsinterferentie om probleemloze verrichting van radio, communicatie elektronika, en motor en toestel de systemen van de eenheidscontrole te verzekeren. Vereenvoudigd, zou dit als volgt kunnen worden verklaard: Fundamenteel, bestaat het ontstekingssysteem uit een rol en een condensator, ook genoemd een resonerende kring in elektrische techniek. Deze elektrische die schommelingen worden verminderd door afschaffingsweerstanden (kOhm meestal 1-5) in de ontstekingskring worden geïntegreerd. Deze verzekeren het probleemloze functioneren van de diverse apparaten, wat over het algemeen elektromagnetische verenigbaarheid wordt genoemd (EMC). Het gedrag van ontstekingskabels met reactantie (Fig. 3) is verschillend, voor zover de weerstand van ontstekingsfrequentie afhangt (motorsnelheid). In dit geval ontwikkelt een hogere weerstand zich met hogere snelheid wegens de draadrol (aanleidinggevende reactantie).

 

Kwaliteit zonder verlies van macht

De veronderstelling dat de weerstanden de ontstekingsmacht verminderen worden en, daardoor, de motorprestaties gevonden onjuist om te zijn omdat de gebruikte weerstanden zo worden afgemeten dat zij kunnen worden veronachtzaamd. Maar die het is een feit dat de kabelsystemen door Takumi in origineel materiaalkwaliteit worden aangeboden beste die interferentieafschaffing verstrekken met optimale ontstekingsprestaties wordt gecombineerd. Veilig, constant, en economisch, over lange perioden.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

nicholas@takumijap.com
+8618673307102
18673307102
Nicholasye275
86-18673307102